Tilføjelser til Go’ Aften Danmark

Jeg har fået hundredevis af kommentarer og beskeder og opkald efter min optræden på Go’ Aften Danmark i går aftes.

Og kun 2 at den er “kritik”. Dem vil jeg så adressere her:

Det er ikke altafgørende at tage medicin… Nogle patienter reagere ikke godt på meds, og andre vælger en anden vej. Det er naturligvis op til patienten og forhåbentligt i samarbejde med fagpersoner.

Jeg er stor fortaler for at der skal flere hænder til i psykiatrien. Flere psykologer og flere sygeplejersker. Det er den der står for den daglige samtalebehandling. Det jeg har set på de afdelinger jeg har været tilknyttet og indlagt på er at der simpelthen ikke altid er tid til samtaler… Og kan bliver spist af med noget PN (Pun intended).

PN er godt som damage control men ikke en varig løsning. Det er symptombehandling.

Medicin virker godt for mig… Måske ikke alle andre. Jeg har været igennem MANGE præparater, og landende til sidst på peratzin. Andre giver måske op før de kommer til det “gyldne præparat” eller også har de bare en holdning til psykofarmaka på forhånd.

Idk…

Summasummarum, alle har hver deres recovery route. Og den skal respekteres.

Xx Maine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s