Sms…

Hvert år til jul og min fødselsdag får jeg en sms fra min far… Undtagen i år!

Jeg har tigget og bedt ham om at enten skrue op for charmen og være til stede, eller pisse af. Det virkede. Jeg blev dog noget overrasket da min veninde spurgte om jeg havde fået den halvårlige sms, over at jeg slet ikke havde lagt mærke til at den ikke var dukket op.

Jeg havde dog håbet at han havde valgt anderledes. His choice.

Nu skal jeg bare finde ud ad hvad jeg gør af det.

Er jeg forælreløs nu?

Dukker han op igen hvis han fortryder?

Må han det?

Betyder det at jeg aldrig må se min stedmor igen?

Jeg har hellere ikke hørt fra min mor i mange år… Men det er gensidig stolthed der kommer i vejen.

Apropos sms’er så elsker jeg alle de beskeder jeg får at jer, her, på Facebook og snap osv. Keep em coming 😀

Jeg er endnu mere glad for messenger opkald 😉

3 thoughts on “Sms…

 1. Føler med dig med din far, jeg overvejer også hvor jeg står… for min meldte fra da jeg blev syg… halvårlige post kort undrskrevet med hans fornavn. Heldigvis har jeg min mor. Har ikke hørt fra ham nu i et par år… men hvad gør man?

  Like

  • Jeg tror “bare” at kan skal acceptere at man selv vælger sin familie… Det er trist at forældre vælger deres børn fra, men så må man tage det kan kan få. Jeg er ked af at jeg ikke har gyldne ord til dette problem… Xx Maine

   Like

   • Ja det jo nok den triste sandhed, forventede heler ikke en løsning fra dig, her må vi finde den der føles rigtigt for os selv.
    På en måde er fravalget bedre en det akavede ikke acepteret de sporadiske “samværd” , der ihvertfald mere ro.
    ps glad for dine ” om bare… for det ikke så lige til.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s