14 dage tilbage…

Hvisketiskemanden siger at jeg skal dø om 14 dage…

Jeg har svært ved at lade være med at tro på ham.

Han hjernevasker mig.

Jeg har tænkt på lukket contra åben afdeling. Der er ikke mange forskelle… Men den store forskel er nok pigtrådshegnet. Det gør at nogen måske føler sig indespærret, andre føler sig passet på. Jeg er ligeglad om det er med eller uden hegn. Jeg søger efter at komme af med mit evige forkølelsessår; Hvisketiskemanden.

Herpes! Det er det han er! Dukker op i tide og utide når han er mindst velkommen.

Men nu er jeg træt! Jeg gider ikke mere. Han har allerede ødelagt mange forhold, kostet mig et hus og 3 kæledyr, en hel familie og en masse timer i terapi. Nu vil jeg ikke også have at han koster mig mit nuværende forhold til Batman eller min køter eller mit fede job.

Jeg tager gerne en tur på den lukkede, hvis det betyder at jeg bliver rask.

Jeg orker ham ikke mere… jeg skal op på umenneskelige mængder meds for at han pisser af. Han er blevet til en shampoo resistent lus… han skal have så meget gift, at det nok ender med at det er mig der dør først.

Jeg er på en vippe. På den ene side tænker jeg at det ville være nemmere hvis jeg var død. På den anden side vil jeg kæmpe. Jeg er bare SÅ TRÆT. Jeg har kæmpet sådan her siden 2012. Og jeg har det værre nu end da jeg startede.

Jeg har ikke min mor og far længere… jeg kan ikke brokke mig til nogen længere, fordi jeg er bange for at de forlader mig.

Du er klam selvfølgelig forlader de dig. Fede ko. Du skal dø om 14 dage. Jeg stopper dit hjerte.

Jeg kan ikke holde det ud længere. Ingen forstår hvor ond Hvisketiskemanden er. Jeg ryster. Jeg skal have flere meds.

Det hjælper ikke en gang.

Det er mørkt. Jeg må ikke sove. Jeg har hjertebanken.

Jeg savner en at snakke med.

Xx Maine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s