Flere præparater…

Nu er det sådan at jeg behandles nu med 3 forskellige antipsykotiske midler. Det anbefales at man prøvet 1 af gangen. Jeg har lige læst et gammelt læserbrev i politiken hvor vedkommende advarer mod brug af flere præparater.

Jeg er sgu da ligeglad! Bare det får mig til at fungere. Om jeg så skulle tage 27! De forskellige præparater jeg tager, fikser noget forskelligt. Abilify, Seroquel og Trillafon. (Ved ikke lige hvordan den sidste staves).

Jeg har sagt siden mit første møde med psykiatrien at hvis kuren var at kun spise havregrød hver dag i 15 år, så gjorde jeg det.

jeg er godt klar over at anbefalingerne er der af en grund… og det er derfor man får taget blodprøver i tide og utide når man er tilknyttet psykiatrien.

Kudos til min læge for at hun tør at eksperimentere på mig 🙂

Jeg lægger gerne krop og hjerne til.

Xx Maine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s