måle måle måle…

øv… det går bare den forkerte vej…

vægt:     77
arm:       29
bryst:     92
talje:      80
hofte:     105
lår:         61

øv….ad…. jeg har hellere ikke været så god til at styre mit spiseri… Jeg skal blive bedre. Ellers gavner det jo ikke en skid at jeg træner… og med det sagt, så har jeg faktisk ikke været afsted i år endnu. øv. Jeg skammer mig. Nu tager jeg mig sammen. Basta.

Jeg ved ikke hvad jeg ellers skal skrive… 😦

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s