Så er det lige statsmandag igen…

så var jeg lige på vægten…. puha hvor er det demotiverende at det bare bliver ved med at gå den forkerte vej… men heldigvis bliver målene mindre 🙂

vægt:     76,1          +4,1
arm:       28             -2
bryst:     93            -7
talje:      80             -4
hofte:     106           -1
lår:         60            -2

Nu kan jeg ikke huske om jeg har skrevet det, (og jeg gider ikke at kigge tilbage gennem mine posts) men hvert år køber jeg en gave til mig selv “fra mine forældre” som en slags trøstepræmie for at de er nogle tosser. Sidste år “fik” jeg et videokamera, og i år fik jeg løbetøj og et ur, lige hvad jeg ønskede mig 🙂

Lige nu er GD i gang med at lave lysning på soveværelset, det bliver så fiiiinnt! Så går der ikke længe inden jeg kan flytte ind. Jeg er i gang med at vaske tøj, og lige om lidt skal jeg gøre rent på badeværelset. Det bliver godt når vi kan være her uden alt det byggerod.

Jeg glæder mig til at flytte sammen med GD, det føles så rigtigt 🙂

Noget jeg ikke glæder mig til er at jeg skal blive færdig med at rengøre gulvet inde i soveværelset inden vi kan få møbler der ind. Det kan man læse mere om ovre på den anden blog.

Jeg har fået en smart grøntsagshakker til min Kitchenaid af GD i julegave. Så i aften skal vi have omelet med masser af grøntsager. Jeg glæder mig til at se hvordan den funker.

Xx Maine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s