Så er jeg målt og vejet…

… og det blev således:

vægt:       74,5
arm:         28
Bryst:      95
talje:       83
hofte:      108
lår:          58

så indtil videre har jeg tabt/tilføjet følgende:

vægt:     +2,5
arm:       -2
bryst:     -5
talje:       -1
hofte:      -1
lår:          -4

Det er ikke mega genialt, men det går den rigtige vej. Vægten skal man ikke tage sig af lige pt. da jeg trods alt er hunkøn og det er den tid på måneden.

Det er blevet besluttet at jeg holder jul med GD i Jylland. Det glæder jeg mig til, det er lidt tidligt i forholdet, men nu blev det besluttet.

Jeg er blevet uvenner med kusinen, men det vil jeg ikke uddybe mere på bloggen, da jeg ikke vil fucke ting mere op end højst nødvendigt.

I morgen skal jeg tale med overlægen. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige. Jeg har jo ikke psykoser mere, eller nogen andre symptomer på skizofreni. Det ender med at vi sidder og chit chatter om alt muligt andet der ikke har noget (synes jeg) med mit helbred at gøre. Men lægen om det…

Medicin er der ikke nogen problemmer med, Nu er jeg stoppet med tabeletterne, og får kun depot sprøjte. Jeg har ikke kunne mærke nogen forskelligheder siden jeg er stoppet med tabeletterne. So,  no news is good news??

Jeg tager bussen nu helt uden issues (næsten da) jeg kan endda gøre det uden betablokkere. Jeg synes stadig det er klamt og at det er verdens undergang hvis der er nogen der rør ved mig, men jeg kan håndtere det nu. Så jeg kommer udenom at stå og råbe i bussen og sidde og spritte hele tiden.

Jeg har lige været på Fyn for at tage til Julefrokost med min gamle strikkeklub, det var hyggeligt, jeg fik det dog lidt mærkeligt, tror bare jeg var træt. Det var godt at se Damen, Ymer og Newgirl og Artisten og de andre…

GD tog udenbys i morges for at arbejde. Jeg ved ikke om han har tømt lommerne på samtlige af hans arbejdsbukser på køkkenbordet, men det ser sådan ud… Så nu vil jeg rydde lidt op 😉

Xx Maine 

Ps: Jeg har købt en masse shit…

Så nu er jeg klar til nytårsaften 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s