så blev det sent igen….

Jeg har været hjemme hos min gode ven, Københavneren.

Vi fik vist drukket for meget kaffe…

shit hvor har jeg bare fundet ud af hvor vigtigt det er med gode venner når man skal komme sig psykisk. Jeg har nærmest besøg hele tiden af gamle kollegaer og venner, men jeg kan mærke at jeg har behov for det.

Når jeg har været hjemme ved Københavneren følger han mig altid ned til bussen, jeg tror godt han kan mærke jeg er lidt bange for at gå alene.
+ busser er bare et af de klammeste steder, ud over S-tog.

I morgen skal jeg hente ny medicin til at afhjælpe angst i fm. busser etc. spændt på at se om det virker.

Jeg er også blevet sat lidt ned i dosis i mit antipsykotiske, det blev jeg i fredags, og jeg føler mig allerede lidt mere klar i tankerne og har nemmere ved at koncentrere mig. Så er det meningen at jeg skulle få lidt flere følelser. Siden jeg startede på medicin har jeg været lidt sur over at det har “stjålet” lidt af det ekstreme af mine følelser. Dvs. at jeg ikke har kunne føle glæde og sorg og vrede på samme måde som før. det hele har været lidt fladt.

Jeg så en lastbil smadre ind i en lækker Audi i dag….

Jeg SKAL tabe mig…. nu er der ingen undskyldninger, jeg er ikke på seroquel længere…

Jeg kan ikke rigtig få mig taget sammen til at gøre det forbi med den sidste date, jeg ved egentlig ikke om han læser bloggen, det har jeg lidt mistænkt ham for…
Jeg kan bare ikke længere se hvad vi har kørende… det er som om det er blevet gammelt og kedeligt alt for hurtigt.

I øvrigt skal jeg ses med den nye date i morgen. DÉT glæder jeg mig til!

Xx Maine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s