tog tur igen…

atter igen sidder jeg på toget.

Damn it, jeg stod alt for sent op i dag..
jeg ville have været oppe kl. 0600, men jeg vågnede ikke da vækkeuret ringede. Jeg stod først op kl 0945 😦
Så jeg kom lidt sent i gang.

jeg skulle ind på kasernen med Eks’ens bil, men der er ingen skade sket. Jeg er bare lidt bagud i forhold til min egen tidsplan.

I dag skal jeg ses med daten 🙂
jeg glæder mig helt vildt, det er dejligt at det kilder i maven 🙂

Jeg har været god til at tage mine meds imens jeg har været på Fyn, jeg er næsten overbevist at jeg har taget samtlige piller til tiden 😛

Det har været en rigtig dejlig tur all in all…
Så skønt at se mine piger, deres børn og alle kollegaerne.

Nu håber jeg bare at Ymer og Newgirl holder at de har lovet at komme og se mig i KBH i næste måned. Det vil være fedt at vise dem lidt rundt. Damen har også nævnt at hun kan finde på at komme over til mig 🙂 Jeg savner specielt Damen meget… Vi snakker så godt sammen, og vi deler alt.

Det er ved at være et år eller to siden jeg blev uvenner med min gamle BFF, og det var selvfølgelig sørgeligt, men jeg er lykkelig over at det så har givet plads til Damen i mit liv i stedet. Det er et langt sundere forhold vi har til hinanden. Min gamle BFF havde en tendens til at kritisere meget og blive ret hurtigt sur over de mindste ting, men hun var selvfølgelig også sjov og kærlig. Jeg kan bare ikke rumme flere mennesker i mit liv der prøver at trække mig ned.

Damen er dygtig til at være ærlig og bekræfte en lige præcis når man har brug for det.

Nu vil jeg læse i mit Elle blad jeg lige har givet en milliard for…

Xx Maine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s