sidder i drivhuset…

Sidder lige nu på Fyn i mit gamle drivhus. Hvor er der dog mange følelser.

I går stod jeg op kl 0600, og var jeg forbi kasernen og besøge nogle gamle kolleger og et par gode venner. Det var skide hyggeligt.

Så kørte jeg tilbage til Fyn for at hente Damen. Hun skulle til sårkontrol oppe i Give og jeg havde lovet at køre hende. Hun har fået repareret sin mave efter hun har fået trillingerne. Det var en dejlig lille roadtrip Jog det gik fint til kontrol.

Jeg blev hjemme hos Damen og manden og spiste, og derefter kørte jeg hjem til Ymer og NewGirl.

Ymer og NewGirl bor nærmest sammen efterhånden, og kalder hinanden for deres kone, haha.

Vi snakkede om mænd og forhold, sex og eskapader, og alt dertil hører J

Lige nu sidder jeg og drikker en kop kaffe fra eks’ens dolce gusto maskine… det er nu altså ikke det samme som filter kaffe…

I dag var jeg forbi den gamle behandling. Jeg snakkede lige med BK, hun har tabt sig helt vildt! Hun ser bare godt ud! Det var dejligt lige at se hende, og lige stikke hende en nedkogt opdatering på hvad der foregår i København.

Så kørte jeg ud og afleverede min kugledyne til kommunen, der var lidt bøvl med at damen ikke viste hvad hun skulle gøre af den, men ellers smertefrit.

På vej tilbage til huset besluttede jeg mig for at svinge ind forbi mine gamle plejeforældre. De var glade for at se mig. Imens jeg var derude ringede Damen og fortalte noget om hendes sår… om jeg kunne komme og hjælpe hende med et plaster. Da jeg var færdig med plejeforældrene kørte jeg ud til hende.

Hendes sår havde væsket lidt, men der var ikke noget at se, så ingen ko på isen, og ingen grund til at skifte noget endnu.

Nu sidder jeg som sagt i min gamle drivhus og får lidt blandede følelser.

Jeg elsker dette hus, området og naboerne. Jeg vil så gerne at alting bare fungerede.

Det betyder på ingen måder at jeg savner livet med Eks’en eller at jeg ønsker vi skal være sammen… jeg synes bare det er drøn ærgerligt. Puha jeg har savnet dette drivhus, mine høns, og haven… det er der sgu ikke noget af i KBH.

Eks’en har ikke klippet hæk. Og der er ukrudt i indkørelsen… jeg håber han kan følge med…

I aften tager jeg ud til min gode kammerat og hygger lidt med hans børn 😀

Og så er det hjem til KBH i morgen tidligt.

Jeg skal køre Eks’ens bil til kasernen og så får jeg et lift til enten banegården eller hele vejen til KBH… Det finder jeg først ud af i morgen tidlig, når Manden ved hvor han skal på arbejde i morgen.

En anden ting… Jeg har besluttet mig at i stedet for at købe en ny scooter, så har jeg tænkt mig at tage MC kørekort! Jeg glæder mig allerede helt vildt. Men jeg ved ikke om det er for sent på året nu eller om jeg skal vente til foråret… vi får se

I næste måned kommer jeg i arbejdsprøvning. Det glæder jeg mig til. Jeg er så træt af at gå og lave ingenting. Jeg er jo nærmest gået helt i stå.

jeg vil i øvrigt gerne sige tak til alle mine følgere på facebook! jeg har lige passeret 200 likes!!! tusinde tak alle i søde mennesker for støtten 🙂

Pas godt på jer selv og hinanden derude

Xx Maine

One thought on “sidder i drivhuset…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s