Starten på et nyt liv…

… ja det skete… Jeg er blevet separeret, flyttet til KBH og startet ny behandling.

UNDSKYLD det har taget mig så længe at blogge.
Der er virkelig ikke nogen fancy grund, jeg har bare ikke kunne overskue det.

Jeg blev udskrevet, og så gik der lidt tid hvor jeg boede sammen med Eks’en, det gik ok.

Så fik jeg endelig mit værelse i KBH. Jeg bor sammen med en sød Jødisk familie, og det skal nævnes, da jeg så ikke har lov til at medbringe svinekød eller skaldyr ind i lejligheden… so… no bacon. buh!

Men ud over madrestriktionerne, som jeg selvfølgelig respektere, er de rigtig dejlige 🙂

Da jeg først kom her over gik tiden med at gå ture og tage på café, men det blev hurtigt kedeligt.
Jeg blev ensom og deprimeret, jeg kunne ikke overskue at pakke ud, eller samle mine møbler…

Jeg startede rimelig hurtigt i behandling her over, men jeg var ikke så god til at fortælle dem at jeg havde det skidt. Nok fordi jeg selv vurderede at det var et spørgsmål om, at jeg bare skulle tage mig sammen. Det ved jeg ikke om det var rigtig…

Jeg holdt med at tage min medicin, da jeg ikke kunne se hvem jeg tog den for… som jeg har sagt tidligere, så tog jeg den jo for Eks’ens skyld. Nu skulle jeg til at tage den, for at passe på mig selv, og det virkede rigtig svært.

Der gik et par uger, og så besluttede jeg mig for at gøre det bedste ud af det her kæmpe skift.
Jeg tager min medicin og sørger for at komme ud hver dag, spiser hver dag, og sørger for at komme i bad hver dag.

For et par uger side startede jeg i ny behandling, det er super godt. De har allerede hjulpet mig med en del problemer jeg har med kommunen. Jeg har ikke fået udbetalt penge for Aug og Sept, og kommunen bliver ved med at sige at de mangler samtykke erklæringer… dem har jeg underskrevet 5 af nu… Jeg har stadig ikke fået noget penge, men nu er der nogen på sagen.

Andet nyt er at jeg har fået stjålet min scooter, så nu er jeg i gang med at tage den med forsikringen.

Jeg er begyndt at blive trappet ud af mine meds da jeg som en helhed har det bedre end nogensinde, så lad os håbe at det går godt. Jeg får slet ikke nat medicin længere, og jeg sover fint 🙂 BONUS!
 
Ellers ikke det vilde, men fra nu af, vil jeg forsøge at blogge hver dag igen.
Håber i har det godt der ude 😉

Xx Maine

PS her er en lille sang til jer 😉

One thought on “Starten på et nyt liv…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s