få det bedste ud af det…

…hold da op alt det her er svært.
(Husbonden bliver fremover nævnt som Exen.)

I dag har jeg skrevet kort med Exen, han skulle have nogle detaljer af mig, så han kan søge on separation. Socialrådgiveren fortalte mig i fredags, at man ikke kan bo på sammen adresse og blive separeret. Det lader nu ikke til at Exen har nogle problemer.

Jeg har kvalme hver dag, og en forfærdelige smerter i mine arme, som om der ikke kommer noget blod ud i dem.

Jeg er hele tiden mega ambivilent. det ene minut er jeg ked af det og kan ikke kapere hvad der sker, det næste minut er jeg helt afklaret med at komme videre, med fine forhåbninger om at jeg har min eneste ene til gode i dette liv. Det er så svært.

Jeg har søgt nogle lejligheder i kbh området. Jeg tror det bliver godt for mig at komme væk herfra.

Jeg er som sagt indlagt for tiden, det går ok… bortset fra at jeg har fået CruellaDebil som kontakt person. Men jeg prøver virkelig at få det bedste ud af det. Jeg fortæller hende oprigtigt hvordan jeg har det, men det er svært når det kommer til Hvisketiskemanden, da han fortæller mig at jeg ikke må fortælle hvad han siger.

Maden er ok, og jeg har masser af smøger og redbull…

I weekenden kom Ymer og Newgirl og passede på mig. Vi tog i byen og havde det skide skægt 🙂 dejligt med lidt optur… Det er bare ærgerligt at det hele kommer som et ton mursten næste morgen.

Jeg starter ny antipsykotisk medicin i dag.

Xx Maine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s