having fun…

Denne weekend har været smæk fyldt med sjov og ballade.
Det hele startede i torsdags hvor Husbonden og jeg kørte hjem til mine svigerforældre med hunden (ikke at der er så meget sjov og ballade i dét…). Men det er første gang hundebassen har været ude og køre uden at kaste op! YAY! Mello skulle være hjemme hos svigerforældrene fordi Husbonden og jeg skulle i sommerhus med nogle venner 🙂

Vi nåede op til nord Jylland omkring kl. 21… tror jeg…
Vi hyggede med vandpibe og et par øl. Der var et par stykker med som ikke kender min sygdom, så jeg droppede lige bomben “Hey, jeg er for resten skizofren”. Jeg havde tankemylder hele vejen op til sommerhuset, så jeg tænkte at jeg vil hellere være ærlig og fortælle det, i stedet for at folk bare tror jeg er en mopset wierdo. De tog det alle sammen rigtig pænt, der var et par spørgsmål omkring medicin, og hvad det egentlig vil sige at være skizofren, men no biggie.

Fredag stod jeg op som den første kl. 6. de fleste der kender mig tænker nok, det plejer jo at være Maines sengetid 😀
Jeg havde simpelthen så ondt i ryggen af at sove på de der tynde sommerhus-madrasser, så jeg stod op og lavede kaffe. Hele dagen brugte vi på stranden, med vandscooter, badering, vandski og banan. det var skide sjovt. Jeg prøvede kun baderingen og bananen, det andet bliver for vildt for mig.
Da vi kom op var den ene ponton i banan blevet flad, der var så en flænge i den. Drengene kørte ind til byen for at købe noget lappegrej, og det de kom hjem med viste sig at være brugt? Limen havde i hvert fald været åben. Tilbage igen, så fik de noget epoxy og nogle lapper, det fungerede mega godt.

Jeg havde nogle episoder med håndvask, fordi jeg havde glemt min håndsprit… men det gik over. Ellers havde jeg lidt tankemylder og billeder i hovedet med at folk ville slå mig eller husbonden ihjel, men det gik også over.

Lørdag var der dårligt vejr, så der slappede vi bare af og søndag gik alt bare galt.
først vikler banan-linen sig rundt om propellen på vandscooteren. Efter en større operation med stanleyknive og lange fingre, får de den fri. Så gik det lidt for vildt for sig med bananen, en af drengene falder af mens han har Husbondens gopro kamera på brystet. Mountet knækker og kameraret ligger nu og filmer videre på Limfjordens bund.

alt i alt en god tur 🙂
Mello havde haft det godt med svigeforældrene, med masser af gåture og godbidder 😀

Fra søndag er jeg startet på en 30 day ab-challenge det går godt indtil videre (haha er kun nået til day 2,) men jeg vil kombinere det med et 6 ugers wii- program og længere gåture med Mello. Og så har jeg gjort en masse mad forbudt.
Jeg stillede mig op på vægten i går… 83,6 😦  det er bare ikke ok… at det her lorte medicin gør at man tager så meget på 😦 så nu bliver det alvor!
Ingen brød, smør, mayo, sodavand, chips, ris, kartofler, svinekød, dressing, så lidt sukker som jeg kan komme afsted med, ingen kage, chokolade eller anden slik. PUNKTUM!

Jeg er så træt af, at alt det tøj jeg lige har købt i England, kan jeg knapt nok passe mere 😦

Xx Maine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s