så kom fysioterapeuten…

… det gik fint.
Vi snakkede om en undersøgelse der blev lavet med min gamle fys.
Jeg har overordnet gode kropslige resurser. men jeg har nogle problemer med vejrtrækningen pga. kroniske smerter. Så har jeg nogle problemer med at gøre mig slap, pga. kontrol-issues. Så alt i alt ikke de store problemer.

I dag sender jeg brevet til min far.
Jeg håber virkeligt inderligt at han lader mig være i fred nu.
Jeg håber han forstår at der skal to til at tango, og at han ikke længere har en dansepartner.
Det har virkeligt været drænene at jeg har prøvet at “komme af med ham” hvor han overhovet ikke har forstået mit budskab.
Han skrev til mig, op til mit bryllup, at han var skuffet over at han ikke var inviteret, og det fik mig selvfølgelig til at svare i vrede.
Han ville ikke forstå at han har voldet mig skade, og han nægtet at sige undskyld for noget han ikke føler han har gjort. FAIR men så snakker vi to bare ikke sammen, og du skal ikke have tilfredsstillet dit eget behov for at sige glædelig jul og tillykke med fødselsdagen.

UH hvor jeg håber jeg kan lukke den her snart.

Jeg har ingen planer for i dag… måske tegne lidt, spille lidt uke.

håber i har det godt derude.

Xx Maine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s