Nu er det skide varmt…

…ude i drivhuset.

I morges I eftermiddags da jeg stod op bankede det helt vildt på døren.

Der var min socialrådgiver og min vikar-sygeplejerske.

I går da vikar sygeplejersken var her, aftalte vi (da jeg ikke har det så godt lige for tiden) at hun skulle ringe til mig i dag.
Jeg lå og sov og hun havde ringet til mig rigtig mange gange.
Derfor blev de bekymrede for at jeg havde gjort noget dumt, så de var kørt her ud for at tjekke om jeg var ok. Der står jeg så fuldstændig KomaKjeld, (mit alterego de første to timer efter jeg er stået op) og fatter slet ikke hvorfor der står to damer udenfor min dør???

Så fortæller de om de mange opkald/sms’er/telefonsvarerbeskeder de har sendt i min retning.
Så kommer Husbonden lige pludselig.
Så kører de.

Hvad fanden skete der lige der?

Det gik super stærkt.

Jeg fik skrevet en undskyldning til min vikar sygeplejerske. Hun skrev tilbage at det var slet ikke noget jeg skulle undskylde for.

Jeg er glad for at der skal så lidt til før de kommer løbende. Det er en kæmpe tryghedsfaktor for mig. Det betyder at de i virkeligheden går op i det, uanset om der er for mig eller deres faglige stolthed.

Jeg har sået lidt i driveren, majs, auberginer, blandede krydderurter, squash… nu mangler jeg bare at der bliver fræset en gang til i køkkenhaven så jeg kan så lidt ude også 🙂

Husbonden og jeg har sat drypvandingsanlægget til igen, så er der ikke så meget der skal foregå i vandingsafdelingen længere. Det er super nemt med sådan et anlæg altså 🙂

Jeg blev sat lidt op i meds i går, det er måske derfor at jeg sov så længe i dag… men det har ikke taget Hvisketiskemanden. Jeg gad godt at han bare pissede af nu. Også ham grineren.

Jeg ved ikke om det har noget med skizofreni at gøre; men jeg synes at alting smager af kridt og kul?!?! Eftersom at den største brik af min kostpyramide er kaffe og cigaretter er det ret træls at det skal spoleres med smagen af kridt 😦
Jeg har lige spist et stykke brød med smør… fy for satan, og det plejer ellers også at være i den nedre region af min kostpyramide.

Jeg tror jeg går i gang med det brev til min far i dag.

Jeg skal muge ud hos hønsene nu,
god weekend til jer alle 🙂

Xx Maine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s