i dag er det Maines fødselsdag, hurra, hurra…

…hurra mand!

Jeg har haft besøg af mine svigerforældre i dag, og Ymer og Newgirl. Det var skide hyggeligt.
MEN
At Hvisketiskemanden i anledningen af min fødselsdag, har bræget om at mine familie medlemmer skal dø, at jeg bliver slået ihjel i dag, hvor grim/klam/dum jeg er, at alle de dejlige lykønskninger jeg har fået er falske, at de kommer fra facebook, ikke fra folk selv… At Husbonden ikke er hjemme på min fødselsdag er klart et bevis på at han er utro.

FUCK DIG HVISKETISKEMAND JEG ER SÅ TRÆT AF DIT LORT!
JEG ER SÅ TRÆT!
AAAAAAAAAAAARGH!

Jeg ville ønske at der var en sluk knap… :’-(

Jeg tør ikke at lægge mig til at sove, jeg kan høre en eller anden der bliver ved med at grine. jeg ved ikke hvem det er eller om det bare en min spasserhjerne der spiller mig et puds. Er det en stemme nummer to?
Jeg har hørt det før.
Jeg håber det bare er naboen.

Jeg har fået en sms fra min far i dag.
Det var hans sædvanlige passive pladder, jeg hører fra ham to gange om året, jul og min fødselsdag. Og det eneste han kunne sige var “happy birthday”, ikke hvordan har du det? hvad laver du? går det godt? for han er lige nøjagtigt overhovedet ikke interesseret i at vide det. Han skal bare sende sit shit, for så har han sit på det rene. Hvis jeg svare beskederne, bryder der WW3 ud. Så det gør jeg selvfølgelig inden for en af de nærmere dage. Som jeg skrev i et tidligere blog indlæg har jeg fået kusinen til at hjælpe mig, så vi skal have formuleret et brev til ham. Nu skal han lade mig være i fred.

Min mor hører jeg ikke noget fra, men det er ikke noget der påvirker mig længere.

Jeg kan ikke skrive mere pga Hvisketiskemanden

Xx Maine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s