Så blev det mandag igen….

… og derfor tid til et besøg mere fra min nye sygeplejerske (jeg bliver nød til at finde på et bedre navn til hende)

Vi snakkede om hvorfor jeg til tider ikke tager min medicin, søvn og mangel på samme og om Hvisketiskemanden.

Ham hører jeg ikke så meget til for tiden. Han popper op engang i mellem om eftermiddagen. Men da medicinen virker godt i løbet af dagen, har jeg fint overskud sidst på dagen til at ignorere ham.

Nogle gange glemmer jeg bare min medicin, andre gange er det som om jeg bliver fyldt med barneligt trods; “nej jeg gider fandeme ikke tage det lort!”

En af de bivirkninger jeg får er at den “skruer ned” for mine følelser. Så jeg kan ikke blive helt vildt glad/sur/vred…etc. Så jeg føler mig ret flad, når jeg reagerer, og det er en kæmpe forskel fra hvordan jeg reagerede før jeg fik medicin. Jeg føler mig kedelig, personlighedsløs.

Doctor new guy og den nye sygeplejerske siger at jeg skal bare lære mit nye følelsesregister at kende. Jeg synes det stinker af endnu en accept opgave.

Noget af det jeg har hadet aller mest ved min “sygdomsrejse” er alt det jeg bare skal acceptere. Jeg synes det er uretfærdigt.

I dag har jeg haft besøg af Ymer. Vi har siddet ude hele eftermiddagen og sludret og drukket for meget kaffe, det var skide hyggeligt.

I eftermiddags modtog jeg min kjole jeg har bestilt til at jeg skal til galla. Den er bare så fiiiin. Præcis som beskrevet fra jjshouse.com og de var supersøde da jeg var kommet til at bestille den i den forkerte farve til at starte med (UPS!) super service!

Jeg skulle have været til kiropraktor i mandags, det havde jeg glemt alt om… så jeg har fået en ny tid i morgen. Øv hvor jeg hader at glemme aftaler 😦
Da jeg ringede for at undskylde, var kiropraktoren meget sød omkring det, det hjalp lidt.
men føj hvor jeg føler mig som en andenrangs borger når jeg svigter andre.

PS: nu er der kun 41 dage til mit drivhus kommer op…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s