brev til min far….

Jeg har længe tænkt på at skrive et brev til min far.
Min far er den mest stolte og passiv aggressive person jeg nogensinde har mødt.

Hvert år til jul og min fødselsdag sender han mig et “tomt brev” altså hvor der ikke er noget indhold.
Han gør det kun for at forbeholde sig håneretten over min mor, som aldrig giver lyd fra sig.

Begge mine forældre har sklerose.
De har begge ufatteligt ondt af sig selv. Der har aldrig rigtig været plads til mine brødre og mig.
Min mor (som jeg ved læser dette) og jeg har en mutual respect, i det at vi er enige om at være uenige. Vi holder os fra hinanden.

Min far er grænseoverskridende, og han nægter at lade mig være, selvom jeg har truet med at pudse politiet på ham.

Jeg har svært ved at give slip på ham og mit gamle liv, når han troligt dukker op 2 gange om året som et nederen forkølelsessår. Jeg har alle omstændigheder for at få mig et godt liv, og for at se fremad. men så dukker daddy lige op.

Det vækker rigtig mange af mine barndomstraumaer, ikke at han var skyld i dem alle, han hjalp mig bare hellere ikke af med det der var sket med min stedfar.

Nu er jeg 29 år i næste måned, jeg ser mig selv som en voksen kvinde. Han skal lade mig være i fred. Min kusine har lovet at hjælpe mig når det kommer til det. Jeg ved ikke om jeg vil have hende til at skrive en separat mail, eller bare hjælpe mig med min… det skal vi nok finde ud af.

Jeg er træt af at hele marts og hele december, hvert år, går med at grue hans snottede mails.

For et par år siden ønskede jeg at han ville enten tage sig sammen og faktisk være en far, eller pisse af. Nu ønsker jeg kun det sidste. Han forstyrrer for meget.

Xx

One thought on “brev til min far….

  1. Jeg har for lidt over et år siden også valgt at stoppe kontakten med min Far. Han mener det ene øjeblik at jeg ødelægger hans liv og skal lade ham være i fred og næste øjeblik synes han vi skal snakke pænt og tage ud og spise sammen.. osv.. Manden er syg i hovedet og efter flere måneder med chikane, valgte jeg at blokere ham over alt.. mobil, nettet, mail osv.. Det har virkelig givet mig ro og jeg er glad for at ha truffet det valg.. Hvis han på noget tidspunkt forsøger at tage kontakten igen ved jeg seriøst ikke, hvad jeg længere skal stille op.. Jeg kan slet ikke rumme det… Så jeg ved virkelig hvordan du har det.. Det er virkelig hårdt og man bruger bare for mange kræfter på det til sidst.. Jeg vil kun ha mennesker i mit liv som vil meget noget godt og desværre er min far ikke en af dem. Havde sku nogen gangen været lettere hvis man selv kunne vælge sine forældre.. 😉 Jeg har heldigvis et godt forhold til min Mor i dag, så er ikke forældreløs… <3

    Kæmpe kram herfra.. ❤

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s