lige nu…

….har jeg det ikke så godt.

Jeg har rigtig mange tanker i hovedet.
Det kommer nok fra i fredags, hvor BK og jeg talte om tilgivelse.
Med fokus på at tilgive mig selv.

Jeg skal acceptere at det er ok med de følelser jeg har, det er det der gør mig til menneske.
fuck det er svært….

Vi talte også om at for atblive et lykkeligere menneske, så skal man lære at nyde før man skal yde…
Ikke noget jeg er vandt til.
Jeg plejer at “tæve mig selv” indtil *indsæt opgave* er gjort, og så giver jeg mig selv “fri for tæv”, hvis jeg er heldig.

Hvad nu hvis jeg aldrig lærer at tilgive mig selv, eller mine forældre?
Kommer jeg så til at have det sådan her for evigt?

Jeg går stille og roligt og drømmer om drivhus og sommer…. shit jeg er træt af det her lorte vejr.
Jeg skal have noget lys!

2 thoughts on “lige nu…

  1. Jeg drømmer mig virkelig også væk til forår og sommer for tiden. Savner virkelig noget lys.. Bare et par dage med sol tror jeg ville hjælpe mig lige nu.. Men nej nej.. vi skal ha sne og mere frost.. øv..

    Dit spørgsmål om at tilgive er rigtig svært for mig. Jeg er selv igang med at tilgive. Jeg er sikker på at det nok skal lykkedes for mig, men det er desværre ikke noget jeg kan gøre over en nat.. Jeg glæder mig til dagen hvor det lykkedes og samme dag vil jeg nok føle mig mere fri end nogen sinde. En ting jeg er sikker på det er at alle kan få et lykkeligt liv.. Dog er vejen dertil længere for nogen end for andre..

    Knus ❤

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s