Day 341

I går var Husbonden, Damen og jeg, oppe for at besøge en hundemor med yorkie hundehvalpe!

Vi har fået lov til at købe hendes lille tæve der hedder Nita  🙂 men vi skal lige vente 3 uger før de er gamle nok 🙂 Nita har en bror der hedder Noah, og mutti hedder Melua.
Nita blev vejet i går til 681g og storebror 830g de er lidt små da de har haft en hård start, men de er godt tykke og opmærksomme, så hundemor mener at de sagtens kan indhente det sidste 🙂

 
Yorkie hvalpe er altid sorte med lidt orange (så de ligner bitte små rottweilere) og nogle gange har de også lidt hvidt, det er som regel tegn på at de bliver lyse, fortalte hundemor. De kan ændre farve helt indtil de er 2 år 🙂
Nita og Noah
 
Lille Nita
 
 
Jeg glæder mig helt vildt!
 
Jeg har virkelig brug for noget at nusse på, og vores hane/høns er ikke helt med på at putte længere 😛
Husbonden glæder sig også, Jeg tror det har påvirket os begge, at huset har føltes så tomt.
 
Jeg tror jeg er ved at blive lidt deprimeret. Jeg har ikke forholdt mig til min nye diagnose endnu. og jeg sover meget. Jeg er vågen hele natten og så sover jeg mens Husbonden er på arbejde. Jeg har svært ved at få øje på mine følelser. Det er som om det skal være ekstremt før jeg kan mærke noget. 
Det skal stoppe…
 
Jeg er blevet en idiot til at tage min medicin, det skal simpelthen også stoppe.
 
Det er som om at når det virker, så er det skide svært at huske hvor skidt man kan have det… Det lyder måske ret cliché.
Jeg skal bare tage det skide medicin, basta.
 
Jeg har manglet noget at se frem til, men nu er jeg begyndt at tælle ned til vi får hundebassen med hjem 🙂 Det bliver så godt!
 
Jeg arbejder hårdt på indlægget om lifehacks, men jeg kan ikke finde kablet til vores kamera, så jeg kan ikke oploade billeder i øjeblikket, kun dem der allerede ligger på min computer eller som er taget med min telefon. 😦
 
Xx
 
 
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s