Day 287

Jaaa… der har været en del dage på det sidste hvor jeg ikke har skrevet.
Jeg har været ved at blive udskrevet, til psykologprøve, haft det godt, så har jeg det skidt igen. Så der er sket en del, men jeg kan ikke finde ud af hvor jeg skal starte eller slutte. Så jeg tror at jeg springer helt over, og fylder ud hvor der er mangler i fremtidige sammenhæng.

I dag er det mandag, og den stående aftale der er med afdelingen er at jeg skal være hjemme de dage hvor Husbonden også er hjemme. Han har lige ringet og fortalt at han er syg, og derfor hjemme, så jeg tager hjem i eftermiddag.
I dag skulle jeg have været til undervisning oppe i behandlingen men det er aflyst da det er efterårsferie.

Planen nu er at vente på svar fra psykologen. Den prøve jeg var til, var for at specificere hvor slemt det slår til med mig, psykosemæssigt. Vi får ikke svar før der er gået 3-4 uger, men overlægen på afdelingen, sagde at han vil godt kunne om-medicinere ud fra informationer, før den endelige rapport.

Jeg er så træt af medicin, som jeg skal tage uden jeg føler der er anden forskel, end, for at ikke få abstinenser… what’s the point?

Jeg er træt, ALTID.
Jeg har kvalme og flimmer for øjnene, hylen for ørene, og massiv koncentrationsbesvær. Om det er symptomer eller bevirkninger ved jeg ikke, men jeg er satme træt, træt, træt!

Hvisketiskemanden har holdt sig væk i lange perioder af gangen i weekenden, men så tager han revanche når han kommer retur.
Der er mange ting jeg ikke må spise, og hvis jeg spiser det alligevel, giver han mig kvalme.
han får maden til at lugte/smage af klor eller råd. Vand lugter råddent, jeg bliver kvalt hvis jeg synker brød, alt over 1100 kcal dagligt er unødvendigt og skal ud af kroppen, et måltid må ikke overstige 300 kcal.
Som jeg tidligere har skrevet, så hvis jeg overskrider nogle af hans regler, overlagt, bliver jeg straffet, og det viser sig meget tydeligt nu, kropsligt.

TRÆT

Xx

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s