Day 269

Hold da kæft hvor er det trættende at have rutsjebanefølelser 😦
I morges blev jeg vækket af yndlings eleven. (vi havde også en lang snak i går aftes før jeg gik i seng)
Hun havde ringet op til BK for at høre om hun ikke kunne deltage i et møde med den søde læge.
Jeg blev vildt excited!
Jeg kørte op til BK og forklarede hende at jeg har svært ved at fortælle nogle ting til personalet, og der er ting jeg slet ikke må fortælle dem eller skrive længere jf. Hvisketiskemanden.

På tirsdag skal vi så til møde alle sammen, og BK har lovet at hjælpe mig med at fortælle nogle ting.

Den ene halvdel af behandlere truede med at sende mig på to’eren, den anden halvdel vil sende mig hjem… jeg vil helst ingen af delene.

Jeg er træt i sjælen

Afdelingen er stille i dag… #13 er hjemme hos sine forældre, Newgirl er på tur med sin søster… Forfatteren har været på tur og er lige kommet tilbage, Artisten… øh… jeg tror hun sover. Damen har ligget og sovet det meste af i dag. Damen er dog stået op og ser CSI med Ymer og mig 😉

Sygdomsmæssigt er jeg voldsomt forvirret… siden jeg fik at vide af lægen at jeg skulle udskrives, har jeg koncentreret mig om at blokere mine følelser… gøre mig klar til at skulle hjem og være alene hjemme. Der skal jeg helst ikke mærke noget, ellers bliver jeg oversvømmet med selvmordstanker og instruktioner fra hvisketiskemanden 😦

One thought on “Day 269

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s