Day 261

I morges kom jeg ikke op til tiden.
Jeg skulle have været oppe i behandlingen og tale med BK. Lige når jeg vågner er jeg slet ikke til at kommunikere med (Koma-Kjeld), så det er lidt svært at diskutere med personalet når jeg kun høre få ord og opfinder resten selv…

Jeg kan hverken huske hvad folk i virkeligheden har sagt, eller hvad jeg selv har sagt.
BK ringede til mig… hun ville bare høre om jeg var ok, og om jeg kommer i morgen..?
“Ja!” siger jeg som et barn der skal tømme opvaskeren.

Jeg gider det ikke. Jeg vil sove, i bare lidt mere end 1½ time af gangen…

Jeg er så træt.

Jeg har nu lovet både BK og min kontaktperson-du-jour at jeg tager der op i morgen…
Fuck jeg gider ikke hvis det regner… bah!

Der sker jo alligevel ingenting før oktober…

Jeg havde en ret dramatisk aften i går.
En bekendt jeg har meget kær (lad os kalde hende artisten), skiftede fra at tale om sketch papir, i den ene besked, til at spørge om hvor vidt jeg tænker på at tage en masse piller.

De efterfølgende beskeder var hårdt præget af manglende evne til at formulere… noget som helst.
Jeg prøvede at ringe til hende uden held, nummeret jeg havde var for gammelt.
Damen og jeg googler løs.
Vi finder et nummer, jeg kommer igennem.
Artisten var helt ude af den 😦 det var sparsomt hvad der kom igennem til hende…
Hun fortalte mig at hun var hjemme hos sin mor.
Jeg beder om at tale med hendes mor… nogen gange.
Moderen var ikke helt samarbejdsvillig.
Vi blev enige om at jeg skulle ringe 112, for det kunne hun ikke rigtig rumme.
Damen ringede 112.
Så hørte vi ikke mere…

Jeg fik en besked tidligere i dag, hvor Artisten fortalte at hun havde en slem omgang tømmermænd, og at hendes medicin er kommet under administration.

Kære Artist! Hvis du læser dette, så er det super godt at du henvendte dig til mig, men jeg ville ønske at vi kunne have talt lidt længere om det.
Du kan altid komme til mig. Det er ikke altid jeg har svar til det hele, men det er tæt på 🙂
Ellers kender jeg med garanti en der har!
Vi er en kæmpe flok mennesker der synes du er pisse fantastisk  og vi vil alle sammen gerne hjælpe :-*
Kramme, kramme
Maine Xx

Hvisketiskemanden er på overarbejde i dag…
Der er få ting jeg må.
Jeg må bestemt ikke snakke om ham, men jeg må godt skrive.
Der er regler for alt…

Jeg har fået rigtig mange søde beskeder, på facebook, sms, og opkald… det er ikke altid jeg får svaret, specielt hvis det er en lang besked… jeg kan simpelthen ikke læse dem færdige.
Det er også derfor der altid er stavefejl i mine indlæg… jeg læser dem simpelthen aldrig igennem, når de er færdigskrevet.

Jeg har haft ok-kontaktpersoner i dag.
Men nu må Børge godt snart komme på arbejde igen, i dagtimerne, så jeg kan få snakket.
Jeg gider ikke forklare alting fra bunden af 3 gange om dagen… det bliver man ikke aflastet af.

Vi har ikke hørt noget til Københavnerkaj i nogle dage nu?!
Er han blevet udskrevet?

Jeg fik ikke noget morgenmad, og jeg spiste en lille skål branflakes og 10 mandler til middag, så jeg håber ikke jeg fucker aftensmaden op.

Husbonden kommer ikke forbi i dag, så jeg må vente med en krammer til i morgen.

Nå jeg skal se Matador med #13 og Newgirl og Damen 😉

Mojner!

Xx

3 thoughts on “Day 261

 1. Hej Charmaine,

  Jeg fandt din blog inde på Facebook – i gruppen “Bedre psykiatri”. Jeg synes, det er virkelig dejligt, at du fortæller så åbent om det hele. Og så er din blog sjov. Selv om det i sagens natur ikke er sjovt. Jeg har læst din blog i en lang køre -fra dag et. jeg er altså rigtig nysgerrig på, hvilke to diagnoser de professionelle hælder til. Selv om det måske nok irriterer dig. Selv ved jeg en del om bipolar forstyrrelse og psykoser, da min mor lider af dette og har gjort det i mange, mange år. Det undrer mig, at der ikke er flere kommentarer til din blog. Det forstår jeg ikke. Jeg synes din blog er rigtig god og sætter lys på noget ret tabubelagt. Som læser er jeg ret nysgerrig på, hvad du gør, når du er i affekt. Du skriver om det flere gange. Men du skriver ikke, hvad du gør, når du kammer over. Og jeg er også nysgerrig på, hvordan du bliver indlagt. Er det dig selv, der beder om det? Er det din mand, der tager initiativet? Er det en læge – og vil du indlægges? Det virker sådan. At du godt kan mærke, at du har brug for hjælp. jeg vil bare sig til sidst: Bliv ved med at skrive!! Mange hilsner Suzette

  Like

 2. Tak for ros :)Jeg har indtil videre fået emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse af impulsiv type OG borderline type, men jeg er i gang med et udredningsforløb, om hvorvidt jeg har en skizotypisklidelse, á la skizofreni. Så har jeg noget dyssociativ kropslidelse, spiseforstyrrelse og lidt OCD oven i hatten.
  Grunden til at jeg ikke skriver så fandens meget om når jeg er i affekt, er at jeg ærligtalt ikke rigtig kan huske det :-/
  Derfor synes jeg også at det er mega svært at vurdere hvad jeg skal gøre anerledes, når jeg allerede er “stik-hysterisk”
  Det er min psykiater, mand og jeg selv der bliver enige om, når jeg bliver indlagt. Det er som regel fordi jeg ikke længere kan holde mine selvmordstanker på afstand. under denne indlæggelse og min første blev jeg indlagt før der skete noget men de andre gange har jeg forsøgt selvmord. Jeg vil selvfølgelig gerne have det bedre… det er bare ikke altid det virker lige realistisk 😉
  Håber jeg fik svaret på det hele… min koncentration er ikke hvad den har været 🙂

  Maine xx

  Like

 3. Hej igen,

  Dine diagnoser – hold da kæft, det er sgu' da også til at blive bims over.

  Ok, forstår du ikke husker, når du er i affekt … jeg siger det 'bare' – da jeg som læser virkelig gerne vil vide mere, når jeg læser din blog. For at forstå.

  Glæder mig til at følge dig.
  Mange hilsner
  Suzette

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s