Day 259

Jeg var eddersparkme tung i røven i morges.
Jeg har ikke rigtigt fået sovet i weekenden. Jeg føler altid at jeg skal indhente en masse… men det føles ikke helt som om det er realistisk… ever.
Jeg ville ønske at jeg en dag fik lov til at gå i seng når jeg blev træt, sove, og så vågne når jeg er udhvilet.
Det ønske virker ligeså far fetched, som at min mor er Mother Teresa.

Jeg føler altid at jeg har været oppe i halvanden dag. *gab*

Jeg havde CreepyGonzales som kontaktperson-du-jour i går. Hende kan jeg altså ikke finde ud af… Det er som om hun har lært at der skal være fysisk kontakt til patienterne, men som om hun lider af svær berøringsangst. Det bliver SUPER akavet og det ser ud til at hun har alien hand syndrome når hun røre ved en. Hele hendes mimik er fyldt med afsky… Det er fucking sjovt.

Vi fik besøg af en af #13’s bekendte der er frisør! Så #13, Damen, Mig og en nyere patient (Vi kalder hende Forfatteren) blev klippet alle mand. Newgirl var også lidt med på en kigger, men hun blev klippet og farvet i fredags, så hun sprang over.
Det var super lækkert, der ikke rigtig nogen af os der har -skiftet- frisure, men alle er bare blevet lidt mere nice at se på 🙂

 
 
 

Jeg ved ikke rigtig hvad der er på plakaten i aften… om vi skal se film eller hvad nu.
Jeg vil rigtig gerne løbe en tur på løbebåndet eller lave en masse øvelser… men jeg er helt vildt træt :-/
 
Jeg tror lige jeg skal have en Redbull og en cigaret… Ses senere.
 
Xx

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s