Day 255

Blev vækket af flere omgange i dag…
Jeg skulle op i behandlingen, fuck jeg var smadret.
Jeg har sovet enormt dårligt i nat.

Damen var så sød at hun gik turen der ned sammen med mig 🙂
Jeg fik talt med BK og hun sætter fortsat spørgsmålstegn ved mine diagnoser.
Hun sagde at det kan være derfor at jeg ikke får det bedre.
Jeg skal (som jeg tror jeg har nævnt) til anden del af min diagnosticerende undersøgelse i ultimo oktober.
Jeg er sgu ligeglad hvad de kalder det… bare de fikser mig 😦

Jeg fik besøg af Husbonden i dag, han var så sød at han handlede forsyninger med på vejen til #13 og Newgirl 🙂

KøbenavnerKaj har vi ikke hørt så meget fra, han råber lidt op en gang i mellem men overhovedet ikke den konstante brok/skælde ud/undskyldning som han ellers har kørt 🙂

Hvisketiskemanden har plaget mig en del i dag… “du måtte ikke få morgenmad” , “personalet ønsker at du skal dø”, “der er klor/gift i vandet” folk kommer kun og besøger dig på lige fod med at de tager til zoo for at se aber”, “folk der siger de holder af dig, siger det kun fordi du er syg, ellers vil andre synes de var røvhuller”…. blah blah blah blah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvor er jeg bare fucking træt af den konstante kommentering på alt jeg gør!

Jeg har igen i dag (dog kun to gange) haft min tilbagevendende tvangstanke om at jeg smadre folk jeg kan lide. Jeg tager dem i skuldrene og basker dem ind i væggen til deres hoved er ødelagt… den fucker med min koncentration, og jeg kan ikke holde tråden i en samtale eller høre ordenligt efter hvad de siger 😦

Nu må den her medicin godt snart virke…

SlidteDitte er blevet udskrevet, men der er kommet en ny, så hun overtager bare navnet 🙂

Skriver igen senere… og tegner nok også lidt 🙂

****UPDATE****

Den nye SlidteDitte var MEGET fuld da hun blev indlagt, det var sent om aftenen og alle var gået i seng undtagen #13, mig og Newgirl.

Vi fik at vide af en af plejerne at vi ikke måtte gå ud og ryge før SlidteDitte var kommet ind igen. Der gik 20-30 min. og vi spørger en anden plejer, om vi måtte komme ud og ryge endnu? det skulle vi bare gøre, for hun måtte være kommet ind igen.

Når vi kommer ud på ryge-terrassen, render jeg direkte ind i hende :-0
Vi får meget onde øjne af plejer nummer 1, som havde bedt os om at vente…
Men helt ærligt, 20-30 min om at ryge en smøg??

Nå…  men det var sådan var det, at vi mødte den nye SlidteDitte.
Efterfølgende har hun siddet ude på ryge-terrassen, og optaget en plads… Nat og dag… hun går ikke engang ind til måltider.

Jeg har haft besøg i dag af Husbonden, han havde en masse forsyninger til #13, Newgirl og mig 🙂 det var skønt.

Vi må ikke have besøg på værelserne, i opholdsstuerne, eller i udendørsarealerne. så det vil sige at det der er tilovers; er “nicherne” det er 4 stole der står sporadisk på gangen hvor folk har værelser.

Vi sad til at starte med, i en af opholdsstuerne, så kom CruellaDebil og spolerede det.
Hun brokkede sig også over at tøserne plukkede øjenbryn i går *indsæt smiley der brækker sig*

Blah!
Og så taler hun til en som om man er 4 😦
Hun har også kostet rundt med Venneparret 😦

DUMME!

Xx

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s