Day 248

I dag har været stop fyldt med begivenheder!

I morges tog jeg op i behandlingen (læs: gik). Jeg havde en samtale med BK og diætisten.

Jeg talte med præsten i går, hende er jeg meget glad for, og jeg stoler så uendeligt på hende.
Jeg havde fortalt præsten en masse ting jeg aldrig rigtig har sat ord på før, og jeg kom til at fortælle fortalte hende nogle ting som “hvisketiskemanden” siger jeg ikke må sige.
Efter jeg havde fortalt det, fik jeg MEGA dårlig samvittighed. Jeg skal straffes.

Da jeg sad på BK’s kontor, tænkte jeg at jeg kunne lige så godt fortælle hende det også, da jeg har taget “skideballen” en gang for at afsløre min hemmelighed, så det kunne ikke gå helt galt, det kunne det så. Jeg skal straffes igen.

Jeg talte med BK om mine andre indlæggelser, at jeg aldrig har følt mig klar til at komme hjem når jeg bliver udskrevet. Jeg tror personalet misforstår min “afslappethed” med overskud, i stedet for facade. BK sagde at hun ville hjælpe med at holde dem opdateret, Jeg har nemmere ved at komme til hende end personalet på sygehuset. Det er ikke fordi at jeg ikke svare ærligt når jeg er indlagt, det er mere at jeg stoler ikke på dem med mine dybeste hemmeligheder, så jeg svarer for det meste kun på, hvad jeg bliver spurgt om.

Da jeg var inde ved diætisten, handlede det selvfølgelig om mad.
Når jeg har det skidt føler jeg ikke at jeg fortjener mad, og hvis jeg endelig spiser, så skal det være bestemte ting. Hvis jeg er “ude” så spiser jeg hvad jeg får serveret, men jeg går 99% af tiden, ud og kaster op bag efter, da jeg ikke kan have de “giftige” ting i min krop.

Så det sker minimum en gang om dagen, hver dag imens jeg er indlagt. Der hjemme kan jeg bedre styre hvad jeg spiser.

Jeg har angst for at jeg bliver større end hvad jeg er, og endnu mere nu når jeg får appetit stimulerende medicin. Alle de andre patienter der har fået min medicin, har taget mange kilo på… det vil jeg ikke. Jeg får også angst hvis jeg spiser mere en 2 måltider om dagen eller hvis min daglige kcal overstiger 1200. Mine tvangstanker og handlinger ender med at det er meget besværligt at spise i  det hele taget 😦

Alle mine mad issues, har resulteret i at jeg har fået en ordentlig omgang forstoppelse! Jeg har ikke skidt siden i lørdags. :-0
JA! Det skete! Vi er kommet ind på emnet: “Charmaine’s afføring” atter igen!
I går fik jeg Movicol (tror jeg det hedder, det er ultra nederen pulver der skal blandes med vand, som smager af tynd citronvand med salt og hermasetas, FØJ!) en til middag, og en til aften, no result. Så fik jeg TO i morges som resulterede i en lille bitte hård kaninlort/pinocchiokugle i eftermiddags.
Jeg har helt vildt ondt i maven, og den er helt udspilet 😦

Diætisten blev ved med at sige at hun er meget bekymret for mig. min faste kontaktperson sagde at hun havde ringet op til sygehuset for at sikre sig at de havde fokus på mig.

Jeg blev hentet oppe i behandlingen af Ymer!!! 🙂 yay! Det var så fedt at se hende!
Vi fik hygget og grinet og drukket spandevis af kaffe 🙂 Det er skønt at hun forstår ALT hvad jeg fortæller, også symptomer som er stigmatiserende ude i samfundet. Jeg elsker at hun er så rolig og afklaret omkring det.

Vi har, som jeg har nævnt, en shouter. (lad os kalde ham Københavner Kaj, KK) Han bor omme på den anden side af “væggen”. KK får sin dag til at gå med at høre meget høj radio med questionable musiksmag og råbe, fra morgen til aften. Han har især været aktiv i dag med “ka’ du fat’ det!”, “for helvede!”, “politi-stodder”, “hva’be’har!”, “kom ud af min telefon”, “du kan få en på ørene, ka’ du!” etc. etc.

KK blev især utilfreds når jeg hev ukulele’en frem efter aftensmaden. Så begyndte han at råbe “skrid af helved’ til, jeg har sagt det!”, “skal jeg hjælpe dig, din stodder!” og skruede op for Natasha på radioen 😉

 
 

Vi fik kalkungryde til aftensmad, og der var selvfølgelig ananas i salaten…
En lille sidenote, så har vi fået en ny medpatient, (lad os kalde hende Slidte Ditte) hun er godt nok træls.
Hun holder sig ikke for munden når hun hoster og det gør hun 80% af tiden. Slidte Ditte blander sig i alle samtaler (skal lige siges at hun taler ikke særlig sammenhængende) og så skal hun altid side lige lidt for tæt på, til at man synes det er hyggeligt. …og så har hun ikke nogen lighter, så hun skal hele tiden låne en… OK, den sidste er måske lidt for tarvelig.

NG(New Girl) er kommet tilbage på afdelingen i går, det virker helt vildt egoistisk (for jeg ønsker selvfølgelig ikke at nogen skal blive indlagt) men det er helt vildt dejligt, når der er kendte ansigter her inde 🙂

Jeg skal op og have noget mere Movikol. Godnat

Xx

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s