Day 106

Wow, I suck! Jeg har ikke været inde og skrive rigtig længe…
Jeg har ikke haft det så godt, jeg har været indlagt i 14 dage i dag.
Selvmordstankerne fylder for meget.

Jeg bruger meget af min dag på at tænke nye, “bedre”, måder at forsøge på. Det skal ikke gøre ondt, jeg skal ikke få det dårligt, det skal ikke efterlade en scene.

Ymer har været og besøge mig. Det er altid dejligt at se hende. Hun forstår mig, vi behøver ikke at lave noget og hun kan give mig ro.

Jeg har mødt en del modstand fra mine omgivelser. Det er selvfølgelig ok, at folk kan have svært ved at “takle” situationen, men at folk melder sig helt ud af mit liv, har jeg lidt svært ved at acceptere. Specielt hvis de så ikke sætter nogle ord på og bare ignorer mig. Jeg har, sammen med læge og psykiater, gået i gang med en accept-proces. Jeg skal acceptere, og give slip på de mennesker der ikke kan rumme mig. Hvis de så på et senere tidspunkt føler at de vil ind i mit liv igen, må de jo spørge om jeg kan rumme dem til den tid. Uden undtagelser. Der er for mange der har jokket på mig hele mit liv. Hvis jeg ikke har respekt for mig selv, hvem kan så?

Der er slet ikke nogen af de gamle hoveder på afdelingen længere.
der er to damer jeg hænger ud med, følges til spisning, ud og ryge etc. de er meget søde.
Husbonden har fødselsdag i dag, jeg gad godt at være hjemme og fejre ham. Vi kommer nok til at finde på lidt sjov i weekenden i stedet.

Jeg troede jeg havde lægesamtale i dag, det er så først i morgen. Det har været en lang dag.

Jeg talte om “stemmer” med en af mine medbimser i går aftes. Hun forklarede at hun har to aber, en på hver skulder, den ene er god, den anden ond. De kommentere alt hvad hun gør/siger.

det kan jeg godt se bliver belastende i længden.

Jeg har ikke nogle stemmer, men jeg hører tit hvisken. Jeg kan ikke høre hvem det er, hvad de taler om eller om det er til/om mig. Jeg ved at der altid er to eller tre der hvisker, og at det er blevet værre med alderen. De er der bare. For nogle år tilbage var jeg til ørelæge, han fortalte at jeg havde nedsat hørelse og støj, men ikke nok til at man ville gøre noget heftigt ved det.

Det kan så debatteres om min hørelse i virkeligheden er så slem som først antaget, et eller andet kan jeg i hvertfald høre.

Peace out!
Xx

2 thoughts on “Day 106

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s