Day 58

Jeg har været til fysioterapeut i dag.
det gik fint, vi talte sammen en time, om alt imellem sygemelding, motion, stigma, hjælpemidler og kropsundersøgelse.

Jeg er kommet på venteliste, til kropsundersøgelsen.
Der kan gå op til 2 måneder… blah!

Jeg var også til samtale med BK. Vi talte ikke om noget stort, vi gennemgik bare hvad jeg havde talt med fyssen om. BK nævnte at hun synes eg virkede meget mere rolig end jeg plejer. Som derefter åbnede op for en snak omkring medicin.

Jeg kan ikke rigtig mærke hvad medicinen gør. Gør den overhovedet noget?
Husbonden siger jeg er mere rolig, som BK også sagde, jeg kan dog ikke mærke nogen forskel på mig selv? det cykler stadig rundt inde i mit hoved, jeg bliver lige så gal, lige så tit og får lige så mange psykosetilfælde? hvad er medicinen der så for? at passe på alle andre?

Når jeg tænker på medicinen bliver jeg træt i hovedet… jeg synes det er træls at skulle tage medicin for at dække andres behov… specielt når de ikke fjerner symptomerne for mig.

Jeg var i motionscenter med Ymer i dag.
Det er bare alletiders.
Vi skal bare huske at strække ud når vi er færdige hver gang… Jeg har bare ømme guns! 🙂

Jeg vil helt vild gerne ud i haven snart :-/

og jeg vi have en vejbod der ser sådan her ud! 🙂
Xx

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s