Day 48

Sov rimelig længe.
Bliver træt i kroppen når jeg ser hvor rodet her er.

Vi fik besøg af en bekendt der skulle kigge på udgravning (fundament) til drivhuset. Han foreslår at vi tager alle vores “grave projekter” i et hug, i stedet for at dele dem op… det tror jeg han har ret i.
Så forhaven bliver skrabet og vi får lagt dræn rundt om huset nu de har maskinerne fremme. Jeg synes det lyder dyrt, hvor husbonden forsikrer mig at det ville være dumt at gøre det selv, når leje af maskiner vil koste de samme som at betale sig fra det hele.

Så der sker lidt.

Jeg burde ryde op… meh!

Jeg skal have ryddet ud i alt tøj/tasker/sko, jeg har virkelig meget jeg ikke bruger :-/ tøjet bytter jeg væk med en flok tøser. Men skoene (hovedsageligt stiletter jeg aldrig kommer til at kunne gå i) har været for dyre til at give væk. Dem skal keg have solgt i den blå avis sammen med alt muligt andet mærkeligt vi har akkumuleret i vores kælder.

Tror jeg laver en oprydningsplan i løbet af ugen.
Xx

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s