Day 7

Så kom alle tosserne på tur!
Jeg ville aldrig have troet at jeg kunne gøre det, men det gik.

Jeg var også til læge, jeg fik en “vent slut” mht invalide parkering. Man kan åbenbart ikke søge i mens man har henvisninger ude og hænge. Hun afviste overhovedet ikke ansøgningen, men jeg skal ringe til hende om 14 dage, så ville hun læse op på det 🙂
Jeg begyndte at græde alligevel da hun begyndte at forklare om reglerne, jeg hørte kun et stort fedt NEJ. Men hun var skide sød og professionel så det gik hurtigt over.

Min yndlings medpatient (YM), havde spurgt om jeg ville med ud og spise, vi beslutter os for at tage på Holm’s. Lige som jeg havde sagt ja, var der en der spurgte om de måtte komme med, YM svarer straks ja. Så spørger to mere, de er selvfølgelig også velkommen. Jeg får billeder i hovedet – 5 unge mennesker med lidt rystet pose fra det psykiatriske spektre… på Holm’s?

YM fortæller at det faktisk er en del af hendes terapi at komme ud i blandt offentligheden. Snup! Den kunne min hjerne godt bruge. Det er helt fint for mig at trodse min sociale OCD, hvis det er for at hjælpe YM, så får jeg enda et klap på skulderen for det 😀

Vi var på Holm’s og få lammeskank! Det var super lækkert, og alle sad pænt og hyggede 🙂 jeg havde tænkt “en der hænger i gardinerne, en der sidder og leger med saltet, en der begynder at synge… etc.

Så tog vi på razz og fik chokoladekage, det skulle vi ikke have gjort, jeg var så overmæt!

Det skal også lige siges at jeg tømte tallerkenen for New girl (NG) hun kunne ikke spise sin lam op, det kunne jeg 🙂

All in all en god dag bortset fra jeg nok har ædt hvad der svare til en lama.
Xx

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s