Day 4

I dag har været en omvæltning. Jeg er indlagt igen, 5 døgns, så jeg er hjemme i weekenderne. Det er jo altid et nederlag, uanset hvor mange af ens kære siger “det er jo for det bedste” eller “det er godt du er et sted hvor de kan passe på dig”…etc.
Jeg var til samtale med min faste læge i dag, hun er altid sød at snakke med og så var hun enig i alt hvad jeg fortalte (win! Jeg elsker jo når folk giver mig ret! ).

I nat sov jeg med en kugledyne! Det er awesome! Det er et dynebetræk fyldt med bordtennisbold-størrelse-bolde. Den former sig om kroppen hele natten, så det er som om man får én stor krammer hele natten! Det hjalp lidt med uroen og angsten. Og så er den meget varm, så det var en helt ny oplevelse at sove.
(Dog lyder det lidt som boldeland i McD på en lørdag eftermiddag, hver gang man vender sig)

Med mad har jeg været skide dygtig idag, dog har jeg glugget mig igennem en del kaffe.

Note to self: Jeg skal huske min grønne the på søndag, og min hovedpude, og mine høretelefoner, og mine bøger… og sikkert også en masse andet 🙂
Xx

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s